Nav Menu
09:31
Чемпіонат стартував!
6-го жовтня 2011 року відбувся перший тур Чемпіонату університету по «Що? Де? Коли?». Всього у цьому інтелектуальному змаганні взяло участь дев’ять команд з п’яти факультетів нашого вузу. На жаль, у першому турі серед його учасників не було студентів філологічного факультету та факультету іноземних мов, але, на нашу думку, вони виправлять це непорозуміння вже наступного разу!

Приємно відзначити, що серед дев’яти команд-учасниць три представляли наш факультет: «Козацька рада», «Стерляді» та «S.W.A.T.». У загальному підсумку І-го туру «Стерляді» поступилися лише хлопцям з команди «Рюрики» (історико-юридичний факультет); «Козацька рада» посіла третє місце, а команда «S.W.A.T.», складена зі студентів І-го курсу, для якої це лише перший досвід участі у подібних змаганнях, набирається безцінного досвіду і головний для них не результат, а сам факт участі!

Наступний етап відбудеться вже незабаром і кожен з Вас може взяти участь! Пропустивши перший етап Ви ще нічого не стратили, адже Чемпіонат включатиме їх аж шість. При чому, загальний рейтинг команди буде розраховуватись за результатами чотирьох! Тому, збирайте ще пять друзів і беріть участь вже наступного разу.

Участь у подібних змаганнях не вимагає від Вас енциклопедичних знань (хоча це і не завадить), а успіху можна досягти завдяки логічному мисленню та загальній ерудованості. Але найголовніше - це бажання і, сподіваюсь, воно у Вас знайдеться!



Категорія: Новини факультету | Переглядів: 454 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 0.0/0