Nav Menu
01:09
У нашому полку прибуло!
Як завжди із запізненням, але із незмінним почуттям гумору, ми спробуємо знайомити Вас, шановні наші користувачі студентського сайту факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М.Гоголя, із найвизначнішими подіями у житті нашого улюбленого факультету.

Як вже здавна повелося... ні, я не про волосся (тим, хто не чув - Плач Єремії "Вона"), я про традиційний початок, так би мовити, "творчого навчального року" на факультеті, про "Посвяту першокурсників у студенти". Відбувся цей захід 14 вересня і, думаю, що ті, хто таки не дійшов/пройшов/запізнився (необхідне підкреслити) на цей захід щось та й втратили... Ну хоча б єдину можливість побачити 95% першокурсників разом, в одному місці та ще й з кураторами!!! (хоча, судячи із розповідей деяких студентів, "Посвята" - це той день коли вони в останнє бачили свого куратора =)).

За доброю традицією, "рятували" дівчата та хлопці з ансамблю (балету... чи як там) "Бурлеск" (худ.керівник - Сватенкова Т.І.)! Їхні танці були на звично високому рівні і не залишили жодного глядача байдужим. Окрім того, на "Посвяті" заспівала Марина Ткаченко і це, якщо мені не зраджує пам'ять, був її дебют!

А що ж першокурсники? Окрім звичного і пафосного Гаудеамусу, кожна з груп представила себе тими чи іншими номерами. Як вийшло? Враховуючи те, що це був їх дебют і те, що на підготовку, за великим рахунком, був лише тиждень, то вийшло у них непогано. Але головне - їм є куди рости і, сподіваємось, ми це зростання побачимо вже на "Нумо, першокурснику!", який на нашому факультеті планується 19 жовтня!

Ну, а ознайомитись із фотозвітом про захід можна тут.
Категорія: Новини факультету | Переглядів: 569 | Додав: Oldersvat | Рейтинг: 5.0/1